Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Αν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις…”

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Αν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως αυτό που έλειψε από την ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ ήταν το γκολ, ενώ ανέφερε πως “… οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα και μετά από άσχημα αποτελέσματα” θέλοντας έτσι να κρατήσει προσηλωμένη την Ένωση, μετά τις δυο σερί ήττες της.

Χάσαμε από τον Αγιαξ, χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν με βάζει σε προβληματισμό αυτή η ήττα σ’ ένα ντέρμπι, λόγω της απόδοσης και της διάθεσης των ποδοσφαιριστών. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα και μετά από άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει τώρα να βγάλουμε εγωισμό και να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια”, σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Σ’ ότι αφορά τη γενικότερη εικόνα του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «… τα ματς και τα ντέρμπι τα κερδίζει όποιος βάζει το γκολ. Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, ο αντίπαλος έκανε δέκα λάθη και δεν τα πλήρωσε. Είχαμε καλή εικόνα, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις».

Όσο για το αν έκανε τη διαφορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είπε: “Είναι ένας παίκτης που σχεδόν δεν ήρθε σε επαφή, αλλά μέσα στην περιοχή είναι ο… Πρίγιοβιτς. Το είχαμε συζητήσει. Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε. Έκαναν λάθη, όμως εμείς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τα δοκάρια, αλλά δεν είχαμε το γκολ”.

Τέλος, για το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να τον ανησυχεί, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε: “Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές για να γίνουμε πιο επιθετικοί μέσα στο γήπεδο, μέχρι το τέλος χάναμε ευκαιρίες, δεν με ανησυχεί η εικόνα μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις