Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Η απουσία του Μάνταλου αλλάζει τα πλάνα” [pics]

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Η απουσία του Μάνταλου αλλάζει τα πλάνα” [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ αναχώρησε για τη Σκωτία και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στο αεροδρόμιο για το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης με τη Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League και την απουσία της τελευταίας στιγμής, του Πέτρου Μάνταλου, που αλλάζει τα δεδομένα για την ομάδα του.

Το πρωΐ της Τρίτης, η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε για τη Σκωτία όπου και θα ξεκινήσει τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσει με ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην προσπάθεια αυτή όμως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του, τον αρχηγό της Ένωσης, Πέτρο Μάνταλο, που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έτσι θα πρέπει πλέον να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη για την ΑΕΚ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης. Ο αντίπαλός μας είναι μια διαφορετική ομάδα στην έδρα του και… άλλη εκτός έδρας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς. Είχαμε το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Πέτρος (σ.σ. Μάνταλο), όμως τα άλλα παιδιά είναι καλά. Έχουμε δουλέψει καιρό πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε δυνατοί.

Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μάνταλος. Η απουσία του θα αλλάξει κάπως τα πλάνα. Όμως αυτός που θα μπει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι λείπει ο Πέτρος, αλλά ότι τα άλλα παιδιά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις