Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Πιθανό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουμε δυο μετεγγραφές!”

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Πιθανό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουμε δυο μετεγγραφές!”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για δύο μετεγγραφές της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αποκαλύπτοντας ότι η Ένωση προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή, να ολοκληρώσει την απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι και θα είναι πιθανότατα, ένας εξτρέμ και ένας χαφ.

Παρότι μένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι να κλείσει το “παράθυρο” των μετεγγραφών στην Ελλάδα, η ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι κοντά στη συμφωνία για δύο ποδοσφαιριστές, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της για τη σεζόν 2018-19.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας στη Nova, τη δυσκολία που υπάρχει στην προσέλκυση ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη για τις μετεγγραφές

“Προσπαθούμε. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει ως το τέλος. Γίνεται όμως μεγάλη προσπάθεια να τελειώσουμε ορισμένες περιπτώσεις που έχουμε βρει.

Για μένα, η τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι ανακούφιση, γιατί ξέρεις τι έχεις και με τι θα προχωρήσεις. Οι υποχρεώσεις όμως είναι μεγάλες και προσπαθούμε ως την τελευταία στιγμή να ενισχύσουμε την ομάδα. Δεν είναι, όμως, εύκολο παρά την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ελλάδα δεν είναι και ο επιθυμητός προορισμός όλων των παικτών, αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να γίνουν κάποιες μεταγραφές την τελευταία στιγμή».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις