Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Θα άλλαζα όλη την 11άδα! Ακόμη κι ο Μπάρκας τους έδινε τη μπάλα”

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Θα άλλαζα όλη την 11άδα! Ακόμη κι ο Μπάρκας τους έδινε τη μπάλα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, κάνοντας λόγο για απογοητευτική απόδοση των παικτών του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, για την απόδοση των παικτών, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από κανέναν εξ αυτών και δήλωσε ότι με τέτοιες εμφανίσεις η Ένωση δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη

«Με διαφορά η χειρότερη εμφάνιση και δεν υπάρχει εξήγηση όταν δεν παίζεις καθόλου… Είχε κανείς την εντύπωση ότι βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα. Κάναμε προσπάθεια να… χάσουμε το παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα: «Μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις ένα ματς αλλά εμείς ήμασταν μια απογοήτευση. Προσπαθούσα να καταλάβω τι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και ο τερματοφύλακάς μας τους έδινε τη μπάλα. Μπορεί να τύχει να είσαι σε κακή μέρα αλλά δεν επιτρέπεται να είμαστε έτσι στο σημερινό ματς. Έπρεπε να είμαστε πιο έτοιμοι. Βλέποντας το ματς, αν είχα τη δυνατότητα θα κατέβαζα άλλη ενδεκάδα».

Για τις αλλαγές του στο ματς: «Ο Μπογέ δεν ήταν 100% έτοιμος. Μπορεί να πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν καλές για εμένα. Και οι 11 να έβγαιναν το ίδιο πράγμα θα ήταν. Με το χώρο που υπήρχε όταν ανοίχτηκε ο Παναθηναϊκός θα ήταν πιο εύκολο να κάνουμε φάσεις με τον Κλωναρίδη. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Παίρνω εγώ την ευθύνη, δεν φταίνε οι παίκτες. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να βάλω άλλη ενδεκάδα».

Για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού που είχε πέρυσι στην ομάδα του: «Ας μη μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Είναι καλοί παίκτες».

Για το χειροκρότημα από τους φίλους του Τριφυλλιού: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη. Ξέρω ότι με αγαπάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελα να μιλήσουμε για την ΑΕΚ».

Για το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου: «Πρέπει να αλλάξουμε 100% για να παίξουμε με τη Μπάγερν. Δεν θα έπρεπε να είναι σήμερα η πολύ κακή μας μέρα. Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είσαι καλά. Ίσως είναι δικό μου φταίξιμο ότι οι παίκτες δεν βγήκαν καλά στο γήπεδο».

Για την εικόνα στα ντέρμπι: «Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με αυτή την εικόνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μια ομάδα είχε παίκτες που έτρεχαν και κέρδιζαν μπαλιές και είχες μια ομάδα που έχανε τη μπάλα και περπατούσε… Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς γιατί δεν παίξαμε σωστά. Ζητήσαμε από την αρχή να πιέσουμε ψηλά και αντ’ αυτού περπατούσαμε. Το πρόβλημα δεν ήταν οι δύο χαφ αλλά οι τέσσερις μπροστά που δεν παρείχαν βοήθειες και δεν έτρεξαν καθόλου. Φταίω εγώ για την κακή εικόνα της ομάδας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις