Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Όχι” στη Μπριζ για Σιμόες! Ετοιμάζεται νέα πρόταση ανανέωσης

ΑΕΚ: “Όχι” στη Μπριζ για Σιμόες! Ετοιμάζεται νέα πρόταση ανανέωσης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ δέχθηκε “κρούση” από τη βελγική Μπριζ για το Αντρές Σιμόες, αλλά αρνήθηκε ακόμη και να συζητήσει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Πορτογάλου μέσου, τον οποίο και θέλει να κρατήσει με νέο συμβόλαιο και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η Κλαμπ Μπριζ φαίνεται ότι είχε ξεχωρίσει τον Αντρές Σιμόες από τα περσινά παιχνίδια με την ΑΕΚ για το Europa League και ήρθε σε επαφή με την Ένωση για την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού μέσου.

Σύμφωνα με τη Het Laatste Nieuws, οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας έχουν ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη και με δεδομένο ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχουν σκοπό να “πιέσουν” για τη μετεγγραφή.

Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως, δεν υπάρχει καμία διάθεση παραχώρησης του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και μάλιστα σκοπεύουν άμεσα να τον καλέσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η Ένωση θα πρέπει πάντως να αυξήσει αρκετά τις αποδοχές του εκ των αρχηγών της ομάδας, αφού αυτή τη στιγμή αμείβεται με μόλις 220.000 ευρώ και έχει ήδη στην “πλάτη” του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις