Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Παλεύει” για Ολυμπιακό ο Οικονόμου

ΑΕΚ: “Παλεύει” για Ολυμπιακό ο Οικονόμου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ μετράει τις… πληγές της μετά και την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Ο Μάριος Οικονόμου αποχώρησε με κάκωση από το ΑΕΚ – Μπενφίκα και την Τετάρτη (03.10.2018) ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει ο οργανισμός του θα κρίνει το αν θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το μεγάλο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα ο Έκι Πόνσε, αφού υπέστη θλάση κόντρα στη Μπενφίκα (ξεκίνησε θεραπεία και θα επανέλθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος). Κανονικά γυμνάστηκε ξανά ο Μάρκο Λιβάγια, αλλά και ο Λούκας Μπογέ. Ο δεύτερος όμως πολύ δύσκολα θα δει το όνομα του στη 18άδα της ΑΕΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Χρήστο Αλμπάνη να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ο Έλντερ Λόπες πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο μετά την επέμβαση στο γόνατό του και επέστρεψε σπίτι του. Την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό για να αποφορτιστούν σωματικά και πνευματικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις