Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Δώνης: “Ξεκάθαρο χέρι του Βράνιες”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία είχε ο Παναθηναϊκός στην ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους “πράσινους” να διαμαρτύρονται για την αποβολή του Ινσούα, αλλά και για ένα πέναλτι σε “ξεκάθαρο χέρι του Βράνιες”, όπως δήλωσε μετά το ματς και ο Χρήστος Δώνης.

Με το διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, κ. Θάνο και τις αποφάσεις του, τα “έβαλε” ο Χρήστος Δώνης, μετά το τέλος του αγώνα. Ο εκ των αρχηγών του “Τριφυλλιού” δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά οι υποδείξεις του ρέφερι έκριναν την αναμέτρηση. Κι αυτό γιατί οι “πράσινοι” έμειναν για μία ακόμη φορά, με 10 παίκτες, νωρίς στον αγώνα.

Εκτό από την αποβολή του Ινσούα, όμως, ο Δώνης έκανε λόγο και για ξεκάθαρο χέρι του Βράνιες στο πρώτο ημίχρονο για το οποίο διαιτητής δεν υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Οι δηλώσεις του Δώνη

“Εγώ πίστευα ότι θα το δώσει ο διαιτητής. Είδα ξεκάθαρα ότι ο Βράνιες πήρε τη μπάλα με το χέρι, δεν το έδωσε. Όταν έχουμε ένα πλάνο σαν ομάδα και αυτό χαλάει, καθώς μείναμε με δέκα παίκτες, είναι λογικό ο αντίπαλος να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες”, τόνισε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του στο γήπεδο, ανέφερε: “Δεν νομίζω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και σε φυσιολογικές συνθήκες εμείς έπρεπε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις