Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0 ΤΕΛΙΚΟ – Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα η Ένωση!

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0 ΤΕΛΙΚΟ – Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα η Ένωση!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η ΑΕΚ. Η Ένωση πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-0.

Τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της στη SuperLeague χρειάζεται η ΑΕΚ (με τις ισχύουσες δικαστικές αποφάσεις) για να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1994.

Η Ενωση μετέτρεψε σε «περίπατο» το αθηναϊκό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, και βρίσκεται στο +8 από τον ΠΑΟΚ και στο +9 από τον Ολυμπιακό.

Δύο γκολ πέτυχε ο Αραούχο, στο 30΄ και στο 68΄, κι ένα ο Γκάλο στο 52΄, ενώ οι «πράσινοι» έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 34΄, λόγω αποβολής του Ινσούα.

Το LIVE του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ (77′ Γαλανόπουλος), Γκάλο, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (63′ Μασούντ), Αραούχο (84′ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε (73′ Οικονόμου), Μουνιέ (62′ Λουτσιάνο), Λουντ, Κουλιμπαλί, Δώνης (73′ Μυστακίδης).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις