Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πανηγυρισμοί και… πρόσκληση προς την Κυπελλούχο Ελλάδας!

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την μπασκετική ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει και την ομάδα του Χιμένεθ, που την Κυριακή υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Χωρίς Μπακάκη με τους Ακρίτες.

Η παίκτες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ξάνθη, έχοντας στο… μυαλό τον αγώνα της μπασκετικής ομάδας, η οποία κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” προπονήθηκαν και αμέσως μετά παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά του τελικού της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας έξαλλα για την κατάκτησή του τροπαίου.

Μάλιστα, υπήρξε άμεση πρόσκληση προς τους κυπελλούχους Ελλάδας να βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με το τρόπαιο, με την πλευρά της ΚΑΕ να λέει το “ναι”.

Όσον αφορά την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς δεν βρίσκονται τα ονόματα των Παναγιώτης Κονέ και ο Ελντερ Λόπες, που συνέχισαν θεραπείες και ατομικά προγράμματα. Εκτός έμεινε και ο Μιχάλης Μπακάκης που είναι τιμωρημένος.

Αντιθέτως, ο Σοτζέι Μασούντ κρίθηκε έτοιμος από τον Μανόλο Χιμένεθ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις