Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αγκάλιασε έναν – έναν τους παίκτες ο Σαββίδης! Πού θα δει τον τελικό [pics, vid]

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αγκάλιασε έναν – έναν τους παίκτες ο Σαββίδης! Πού θα δει τον τελικό [pics, vid]

Ο Ιβάν Σαββίδης χαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της “ασπρόμαυρης” αποστολής και τους εμψύχωσε ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ. “Θα δω το παιχνίδι από το γραφείο μου”, απάντησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά σε ερώτηση του NewsIt.gr.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, έπειτα από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για τα όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Αυτό δε σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά δεν βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Αθήνα.  Ο Σαββίδης ηγούνταν της αποστολής και με το που έφτασε αυτή στο Ολυμπιακό Στάδιο, βγήκε από το αμάξι του και περίμενε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των “ασπρόμαυρων”.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκατσε έξω από την πόρτα του πούλμαν και έκανε high five με κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ που έβγαινε, ενώ αγκάλιασε θερμά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αφού αποχαιρέτησε τους παίκτες, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε στην ερώτηση που του έγινε από το NewsIt.gr, για το που θα δει τον τελικό. “Από το γραφείο μου”, αποκρίθηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

Δείτε βίντεο με τις αγκαλιές του Σαββίδη στους παίκτες

Δείτε φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη από την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Στις κερκίδες ο Γιώργος Σαββίδης

Σε αντίθεση με τον πατέρα του, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε κανονικά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις