Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Απορρίφθηκε το αίτημα για Σκουτέρη

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη, από την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα, το οποίο και διεκόπη λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδικάζει απόψε (11/04) την έφεση του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επεβλήθη μετά τη διακοπή του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα και προεδρεύων της επιτροπής θα παραμείνει τελικά ο κ. Σκουτέρης. Δεν πέρασε το αίτημα της ΑΕΚ.

Λίγο πριν την εκδίκαση της απόφασης, κρίθηκε και το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του συγκεκριμένου δικαστικού, ο οποίος και είχε δικαιώσει εν μέρει τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη έφεση για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και την τότε τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στη συζήτηση επί του αιτήματος, παρευρέθη και ο ΠΑΟΚ και τελικά η ομόφωνη απόφαση της επιτροπής ήταν εναντίον της ΑΕΚ, αφού μετά από μιάμιση ώρα, αποφασίστηκε ότι ο κ. Σκουτέρης, θα παραμείνει κανονικά στη θέση του.

Πλέον, αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης και η δεύτερη απόφαση για τη διακοπή του αγώνα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η οποία και επέφερε την τιμωρία του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις