Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ [pics]

OAKA
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί σήμερα (12/05) κάτω από “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας. Συνολικά πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν και πάλι επεισόδια, αντίστοιχα του περσινού αγώνα στο Βόλο.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει μέτρα ασφαλείας… πολυτχνείου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Για λόγους ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα στις τάφρους, προστατευτικά κάγκελα, καθώς και πλέξιγκλας μεταξύ των εξεδρών.

Τα περσινά επεισόδια στον Βόλο αλλά και το τεταμένο κλίμα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ανάγκασαν την αστυνομία να πάρει τα μέτρα της, προκειμένου να αποφευχθούν νέες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε αλλαγές στο Ολυμπιακό Στάδιο και κυρίως στις εξέδρες. Μεταξύ των κερκίδων έχουν τοποθετηθεί πλέξιγκλας, ενώ στο χώρο πάνω από τη φυσούνα, αλλά και στις θύρες που θα καθίσουν οι οργανωμένοι των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μπήκαν προστατευτικά κάγκελα και κιγκλιδώματα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις