Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Καταφθάνουν στην Αθήνα οι οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” [vid, pics]

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Καταφθάνουν στην Αθήνα οι οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” [vid, pics]

Στις Αφίδνες βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και σε λίγη ώρα θα φθάσουν και στην Αθήνα για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ομάδα τους και την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του χιλιάδες οπαδούς του από όλη την Ελλάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με 200 λεωφορεία να έχουν ξεκινήσει το πρωΐ του Σαββάτου (12/05) και από τη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη σταματήσει στις Αφίδνες, όπου και θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί μέχρι και λίγες ώρες πριν τον τελικό. Κατόπιν και συγκεκριμένα από τις 15:30 και μετά, θα ξεκινήσουν ανά 20 λεωφορεία να φεύγουν για την Αθήνα, ώστε να βρεθούν με “ισχυρή” αστυνομική παρουσία να τους συνοδεύει, στο ΟΑΚΑ.

Τα λεωφορεία του ΠΑΟΚ θα παρκάρουν στην οδό Σπύρου Λούη και από εκεί θα μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν το σημερινό (12/05, 20:30) αγώνα.

Χαρακτηριστικό των δρακόντειων μέτρων για τον περιορισμό των οπαδών εκτός και εντός ΟΑΚΑ, είναι ότι περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις Αφίδνες

Νέες εικόνες από την “κάθοδο” των οπαδών του ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ METROSPORT

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις