Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Περίπατος”! Έριξε… τεσσάρα ο “δικέφαλος του Βορρά”

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Περίπατος”! Έριξε… τεσσάρα ο “δικέφαλος του Βορρά”
@PAOK_FC

Η ομάδα Κ-19 ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague, νικώντας την ΑΕΚ με 4-2 στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου. Από δυο γκολ πέτυχαν Γκαργκαλατζίδης και Δούμτσης.

Το αήττητο σερί της για 18ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague συνέχισε η ομάδα Κ-19 του ΠΑΟΚ, που πέρασε με 4-2 από την έδρα της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν τον αγώνα των “μεγάλων” στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου είχε πολύ καλό ρυθμό και ήταν γεμάτο φάσεις. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0, σκοράροντας στο 43′ με τον Γκαργκαλατζίδη, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με την έναρξη της επανάληψης (47′) με τον Δούμτση.

Η ΑΕΚ “ξύπνησε” στη συνέχεια και μέσα σε ένα τρίλεπτο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 62′ ο πατρινός μείωσε σε 2-1, ενώ στο 65′ Μπογκντάντι έκανε το 2-2, εκμεταλευόμενος την εκτέλεση φάουλ του νεοεισελθόντα Μιχάλη Τσέλιου

Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν πανικοβλήθηκε, παρά την πίεση που του άσκησε η ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το τελικό 4-2 υπέρ των Θεσσαλονικέων διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκαργκαλατζίδη στο 79′, και το δεύτερο γκολ του Δούμτση, με εκτέλεση πέναλτι εννέα λεπτά αργότερα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Γκίνης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι, Μπούσης (αρχηγός), Τάμπας, Σαρδέλης (65′ Τσέλιος), Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Πατρινός (78′ Μάρκου)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (51′ Ταχάτος), Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (60′ Τζοβάρας), Μπαλογιάννης, Γκαργκαλατζίδης, Χατζηστραβός (αρχηγός, 88′ Σαλαμούρας), Δούμτσης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις