Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ζητούν αλλαγή έδρας του τελικού οι Θεσσαλονικείς! – Πότε αποφασίζει ο Βασιλειάδης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ζητούν αλλαγή έδρας του τελικού οι Θεσσαλονικείς! – Πότε αποφασίζει ο Βασιλειάδης

Ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΕΠΟ. Δεν έδωσε το “παρών” ο Βασιλειάδης, τη Δευτέρα η απόφαση του υφυπουργού.

Η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ διήρκεσε μόλις μία ώρα, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, πλην του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη.

Παρόντες από πλευράς ΕΠΟ ήταν οι κ.κ. Δέδες, Γαβριηλίδης και Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε η Αγγελική Αρκάδη, ενώ τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Υπήρξε ακόμα παρουσία εκπροσώπων της εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να ανακοινώσει, πάντως, τη Δευτέρα ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας. Γι’ αυτό και προγραμματίστηκε νέα σύσκεψη για τη Δευτέρα, μετά και την απόφαση του υφυπουργού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν προέκυψε κάτι “χειροπιαστό” από τη σημερινή (2/5) συζήτηση. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να αλλάξει έδρα ο τελικός εφόσον διεξαχθεί χωρίς κόσμο, με την ΑΕΚ να αντιδρά, τονίζοντας πως η προκήρυξη κάνει ξεκάθαρα λόγο για το ΟΑΚΑ και μόνο εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR.

Όσον αφορά το μάλλον απίθανο σενάριο να γίνει ο τελικός με κόσμο, οι δύο ομάδες ζήτησαν να ισχύσουν τα περσινά μέτρα για τις θύρες που θα διατεθούν σε κάθε ΠΑΕ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η FIFA  ζήτησε τελικό με κόσμο, καθώς θεωρεί “πλήγμα” για το ελληνικό ποδόσφαιρο η “γιορτή” του Κυπέλλου να γίνει με άδειες εξέδρες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις