Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός Μπογέ και Αλμπάνης! Απόντες και οι εφτά διεθνείς

ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός Μπογέ και Αλμπάνης! Απόντες και οι εφτά διεθνείς
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος στη Superleague, όμως οι Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης παραμένουν εκτός ομάδας, αφού συνεχίζουν να ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα.

Με απόντες τους 7 διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και τους τραυματίες Μπογέ και Αλμπάνη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, στην τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Κι αν οι διεθνείς αναμένεται από αύριο κιόλας να αρχίσουν να επιστρέφουν στα Σπάτα, το ίδιο δεν ισχύει και για τους δύο τραυματίες ποδοσφαιριστές, που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, πότε αναμένεται η επάνοδός τους στις υποχρεώσεις της Ένωσης.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, στα Σπάτα. Ο Λούκας Μπογέ και ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδας Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου, ο διεθνής με την Κροατία Λιβάια, καθώς και ο Χουλτ, που επιστρέφει απόψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις