Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Πατούλης: “Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου”

ΑΕΚ – Πατούλης: “Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου”
Intime

Η… αντίδραση του Γιώργου Πατούλη, μετά την επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, για καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής στην έναρξη της υπογειοποίησης και των συνοδών έργων αλλά και για την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη φάση του έργου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια.

Καθησυχαστικός και… στο πλευρό της ΑΕΚ, όσον αφορά το θέμα της δημιουργίας του νέου της γηπέδου, στέκεται ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που προέκυψε από την περιφέρεια Αττικής, ο κ. Πατούλης στηρίζει “… ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, τονίζεται ότι “… στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο”.

Στην ανακοίνωση που προέκυψε λίγες ώρες μετά την είδηση για δυσαρέσκεια από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζεται ότι την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο του κ. Πατούλη συνάντηση του με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, “… όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις