Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Περιμένει Βέρντε και Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Περιμένει Βέρντε και Ολιβέιρα!
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει δύο πολύ σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις.

Η μετεγγγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο παρά, τις δυσκολίες που υπάρχουν. Μπορεί η Ρόμα να μην “πέφτει” κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού, αλλά ο παίκτης επιθυμεί να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”.

Σύμφωνα με όσα γράφει η “Ώρα των Σπορ”, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Ιταλούς, ώστε να καταφέρει να ακούσει το πολυπόθητο “ναι” και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του deal.

Η Ένωση φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο με 500.000 τον χρόνο και οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, σε κρίσιμο στάδιο για την ΑΕΚ βρίσκεται και η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν εδώ και μέρες την τελική απόφαση του Πορτογάλου επιθετικού και αναμένεται να το κάνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζονται να μην… καίγονται για να κλείσουν το θέμα του επιθετικού και την ίδια στιγμή τσεκάρουν εναλλακτικές λύσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις