Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Πιέζει” και η Ρόμα για Βέρντε!

ΑΕΚ: “Πιέζει” και η Ρόμα για Βέρντε!

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα για τη μετεγγραφή του Ντανιέλε Βέρντε, αλλά η υπόθεση έχει “κολλήσει” στην προμήθεια των μάνατζερ του παίκτη. Η Ένωση να έχει όμως στο πλευρό της και την ιταλική ομάδα, η οποία και δηλώνει ότι ο Ιταλός εξτρέμ έχει ήδη πωληθεί.

Ένα τελευταίο “εμπόδιο” έχει απομείνει στην ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ντάνιελε Βέρντε από τη Ρόμα, αφού οι τριες πλευρές έχουν φθάσει σε συμφωνία, αλλά απομένει… η τέταρτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση τα έχει βρει τόσο με την ιταλική ομάδα (1 εκατ. ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης) όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (600.000 ευρώ το χρόνο), όμως οι υψηλές απαιτήσεις των μάνατζέρ του αποτελούν πρόβλημα.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δεν είναι αρνητική στο να δώσει ένα ποσό ως προμήθεια στους εκπροσώπους του Ιταλού εξτρέμ, αλλά αυτή σε καμία περίπτωση δεν θα πλησιάζει καν τα 600-700 χιλιάδες ευρώ, που φέρονται να απαιτούν από την Ένωση.

Η ΑΕΚ έχει μάλιστα και τη στήριξη της Ρόμα σε αυτό το ζήτημα, καθώς οι Ιταλοί “πιέζουν” από την πλευρά τους για την ολοκλήρωση του deal, διαμηνύοντας ότι για αυτούς ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί στην ελληνική ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις