Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πονάει ο Τσιγκρίνσκι – Βασικός ο Βράνιες με Άρη!

ΑΕΚ: Πονάει ο Τσιγκρίνσκι – Βασικός ο Βράνιες με Άρη!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον πρόσφατο τραυματισμό του και ο Όγκνιεν Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα στο ματς με τον Άρη.

Τον Όγκνιεν Βράνιες θα επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου -και μάλιστα νωρίτερα απ’ ότι υπολογιζόταν- καθώς ο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει να έχει πρόβλημα, αφού δεν προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (20/11) και θα απουσιάσει από το προσεχές ματς με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Superleague.

H πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν ο Βόσνιος στόπερ να επανέλθει σταδιακά στην καθημερινότητα της υπόλοιπης ομάδας μετά την τιμωρία του που είχε λήξει μάλιστα νωρίτερα από το προβλεπόμενο, αλλά οι περιστάσεις αναγκάζουν το Νίκο Κωστένογλου να του δώσει φανέλα βασικού.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες της “Ένωσης” μόνο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με όλους τους άλλους να προπονούνται κανονικά δίχως προβλήματα . Η προετοιμασία για το ματς με τους Θεσσαλονικείς θα συνεχιστεί την Πέμπτη (21/11) με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 το απόγευμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις