Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο προσεκτικός Τσιγκρίνσκι και η προσπάθεια του Τσόσιτς

ΑΕΚ - Τσιγκρίνσκι
ΠΗΓΗ Eurokinisi

Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Τρίτης (10/10) για όσους παίκτες της ΑΕΚ έχουν απομείνει στα Σπάτα.

Με πολλές απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη, αφού 8 παίκτες της ομάδας λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει, καθώς είχε μία ημέρα παραπάνω άδεια, και να γυμνάζεται κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Βίκτωρ Κλωναρίδη, λόγω ίωσης, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν και οι Γιώργος Γιακουμάκης, Ελντερ Λόπες και Ούρος Τσόσιτς.

Προσεκτικός και με νάρθηκα ο Τσιγκρίνσκι

Όσον αφορά τον Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός έχει ξεκινήσει προπονήσεις με μπάλα, έχοντας ακόμα τον νάρθηκα στο μισό του χέρι και είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ο Τσιγκρίνσκι να βγάλει τον νάρθηκα, να φορέσει το ειδικό προστατευτικό και να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Να αναφέρουμε ακόμα πως ο Βράνιες δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο στον αγώνα της Βοσνίας με το Βέλγιο και στην ΑΕΚ αναμένουν νέα για την κατάστασή του.

Το… προσπαθεί για Μίλαν ο Τσόσιτς

Το έτερο αμυντικό πρόβλημα του Μανόλο Χιμένεθ ακούει στο όνομα Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος έκανε και σήμερα ατομικό, καθώς έχει υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού και… πηγαίνει συντηρητικά.

Ο Τσόσιτς (σ.σ. Τιμωρημένος και για το ατς στη Ξάνθη) ελπίζει να προλάβει το ματς με τη Μίλαν, ενώ είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ακολουθεί αυτό με τους Ιταλούς για το Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις