Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου κι Ολυμπιακού! Το νέο στοιχείο της υπόθεσης

ΑΕΚ: Προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου κι Ολυμπιακού! Το νέο στοιχείο της υπόθεσης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση, καταθέτοντας προσφυγή κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και του Ολυμπιακού. Το νέο στοιχείο της υπόθεσης.

Η ΑΕΚ κατέθεσε προσφυγή τόσο κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όσο και κατά του Ολυμπιακού. Η Ένωση καταγγέλλει τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό ότι αθέτησε το συμβόλαιό που έχει μαζί της για τη σεζόν 2018-19, αλλά και τον Ολυμπιακό ότι κατέθεσε το συμβόλαιο του παίκτη, παρότι οι “κιτρινόμαυροι” τον είχαν ενημερώσει με εξώδικο ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα στοιχείο που μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η ΑΕΚ είχε αποκτήσει τον Χριστοδουλόπουλο με μορφή δανεισμού από τη Βερόνα για τα δύο πρώτα χρόνια, με οψιόν για την αγορά του και την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο αθέτησε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά και τη συμφωνία ανάμεσα σ’ εκείνον, την Ένωση και την ιταλική ομάδα, μιας και οι “κιτρινόμαυροι” προχώρησαν στην ενεργοποίηση της ρήτρας για την αγορά του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο, εκθέτοντας στην προσφυγή όλο το ιστορικό των επαφών μαζί του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις