Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Πρώτη επιλογή ο Γιοβάνοβιτς – Απόρριψη από δύο προπονητές”

ΑΕΚ – “Πρώτη επιλογή ο Γιοβάνοβιτς – Απόρριψη από δύο προπονητές”
ΑΠΕ

Η προπονητολογία… φούντωσε για τα καλά στην ΑΕΚ, μετά την ήττα της με 3-2 από τον Παναθηναϊκό και ένα “σενάριο” από το εξωτερικό βάζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κορυφή της “κιτρινόμαυρης” λίστας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος, Λίτο Χιμένεθ, αναφέρει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο τεχνικός που έχουν καταλήξει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Λίτο Χιμένεθ (σ.σ. έχει ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν με θέματα που αφορούν την ΑΕΚ και τα… ψώνια της από την Λας Πάλμας), πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter για την Ένωση και τον 57χρονο Σέρβο τεχνικό. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι “κιτρινόμαυροι” απευθύνθηκαν σε δυο ονόματα της ισπανικής αγοράς και πιο συγκεκριμένα τους Κίκε Σετιέν και Αμπελάρδο Φερνάντεθ, λαμβάνοντας αρνητικές απαντήσεις!

“Ο Γιοβάνοβιτς πρώτη επιλογή της ΑΕΚ – Όχι από Σετιέν και Αμπελάρδο” αναφέρει το tweet του Ισπανού δημοσιογράφου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει τις επαφές με τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά και με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Για την ώρα, θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε ότι θέμα προπονητή στην ΑΕΚ δεν υφίσταται…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις