Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ρολάντο Άαρονς – video

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ρολάντο Άαρονς – video
@RolandoAarons

Η ΑΕΚ είπε «όχι» σε μεγάλη πρόταση για τον Μάρκο Λιβάγια και παράλληλα προσπαθεί να ενισχυθεί στα εξτρέμ. Το όνομα του Ρολάντο Άαρονς είναι αυτό που έρχεται στην… επιφάνεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Ώρα των Σπορ”, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Ρολάντο Άαρονς της Νιουκάστλ.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα, αλλά ζει από 5 χρονών στην Αγγλία και μάλιστα έχει γίνει διεθνής με την Κ20 των “τριών λιονταριών”.

Ο Άαρονς είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πτέρυγες. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ είχε τις πρώτες επαφές της με τη Νιούκαστλ τον Ιούλιο και από τότε υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας.

ΑΕΚ: Απέρριψε «super» πρόταση για Λιβάγια!

Να αναφέρουμε πως ο 22χρονος εξτρέμ είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τη σεζόν 2016/17 και έμεινε σχεδόν όλη τη χρονιά εκτός δράσης. Τον περασμένο Φεβρουάριο δόθηκε δανεικός στην Ελλάς Βερόνα και είχε αρκετά καλή παρουσία στις 11 εμφανίσεις που “έγραψε”. Η οψιόν αγοράς των 11 εκατ. όμως ήταν απαγορευτική. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Άστον Βίλα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Φεντερίκο Καρτάμπια, φαίνεται να μην… προχωρά, αφού δείχνει να έχει αποφασίσει να μείνει στη Λα Κορούνια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις