Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ρεκόρ πενταετίας στα διαρκείας! “Έσπασε” το φράγμα των 10.000 εισιτηρίων

Οι φίλοι της ΑΕΚ έσπασαν το φράγμα των 10.000 εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ρεκόρ πενταετίας έκαναν οι "κιτρινόμαυροι".

Για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2013, οι οπαδοί της ΑΕΚ κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα των 10.000 εισιτηρίων διαρκείας. Πριν από πέντε χρόνια, είχαν διατεθεί 12.000 κάρτες, ωστόσο στο νούμερο συμπεριλαμβάνονταν και τα εισιτήρια των ανέργων.

Με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, οι “κιτρινόμαυροι” ξεπέρασαν τα 10.000 εισιτήρια διαρκείας, με τη διάθεση να συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 3 Αυγούστου.

Βέβαια, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει παράταση μέχρι τις 13 ή 14 Αυγούστου, με τους φίλους της ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ, πριν το δεύτερο παιχνίδι με Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα