Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σέλτικ, Ρότζερς: “Οι παίκτες μου θα πάρουν αποτέλεσμα στην Αθήνα”

ΑΕΚ – Σέλτικ, Ρότζερς: “Οι παίκτες μου θα πάρουν αποτέλεσμα στην Αθήνα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πίστη στους ποδοσφαιριστές του ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, εξέφρασε ο προπονητής της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, ενόψει του αγώνα του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για τη ρεβάνς της Σέλτικ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και υπενθύμισε ότι οι παίκτες του έχουν καταφέρει ξανά, στο πρόσφατο παρελθόν, να “αποδράσουν” με εκτός έδρας αποτέλεσμα από δύσκολα γήπεδα.

Οι δηλώσεις Ρότζερς για την ΑΕΚ

Για το αν θα προλάβει τη ρεβάνς ο Ντεμπελέ: «Πάντα θα πρέπει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν και με αυτού του τύπου τον τραυματισμό, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μείνει εκτός για άλλες έξι εβδομάδες. Θα δούμε πως θα πάει.

Το ιατρικό επιτελείο θεωρούσε πως θα τον πιέζαμε, αλλά θα πρέπει να δούμε και πως αισθάνεται ο ίδιος ο Μούσα. Δεν μπορείς να βάλεις χρονικό όριο σε αυτά τα πράγματα. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Θα δούμε πως θα πάει. Πάντα θα πρέπει να ζυγίζεις και το ρίσκο που παίρνεις».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Κανένας δεν μας έδινε ελπίδα όταν πέρυσι πήγαμε στην έδρα της Άντερλεχτ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα (σ.σ. νίκη με 3-0). Όλοι πίστευαν το ίδιο και μετά το 0-0 εντός έδρας με τη Ρόζενμποργκ πέρυσι και πήγαμε εκτός έδρας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα (σ.σ. νίκη με 1-0) με καλή εμφάνιση. Επομένως, όσο θα υπάρχει αυτή η πρόκληση σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης, τόσο πίστη θα έχω στους παίκτες μου ότι θα πάνε στην Αθήνα και θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία: «Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, για αυτό συμμετέχουν σε αυτό το γύρο της διοργάνωσης. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 1-0, τότε όλοι θα έλεγαν πόσο καλά παίζαμε. Η μόνη μου απογοήτευση ήταν το γκολ που δεχθήκαμε λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες στο β’ μέρος. Την επόμενη εβδομάδα θα βγούμε στο γήπεδο, γνωρίζοντας πως ακόμα έχουμε μια πολύ καλή πιθανότητα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις