Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σέλτικ, Ρότζερς: “Πρέπει να προετοιμαστούμε για 60.000 οπαδούς”

ΑΕΚ – Σέλτικ, Ρότζερς: “Πρέπει να προετοιμαστούμε για 60.000 οπαδούς”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για τις επικείμενες αναμετρήσεις της Σέλτικ με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League και εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του, αλλά και για το γεγονός ότι θα τους περιμένει ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Για δύσκολη αποστολή ειδικά στο ΟΑΚΑ, έκανε λόγο ο προπονητής της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, σχολιάζοντας στην εφημερίδα «The Scotsman», τη “διασταύρωση” της ομάδας του με την ΑΕΚ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι δηλώσεις Ρότζερς για ΑΕΚ

“Πολύς κόσμος θα έλεγε πως είναι καλύτερα να παίζεις το πρώτο ματς εκτός και το δεύτερο στην έδρα σου. Εγώ, πάντως, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε και στο πρώτο ματς. Επομένως, δεν έχει σημασία πού παίζεις, αλλά να είσαι σε κατάσταση εγρήγορσης και να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε νικήσει σε πολλά πρώτα ματς. Φυσικά και δεν πρόκειται για εύκολη αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο κόντρα στην ΑΕΚ και μέχρι τώρα δείχνουμε να βρίσκουμε τον τρόπο. Είμαστε προετοιμασμένοι για δύο δύσκολους αγώνες.

Οι παίκτες μου πρέπει να δείξουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα κόντρα στην Ένωση και να είναι προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν στην Αθήνα όπου θα τους περιμένουν 60.000 οπαδοί της ελληνικής ομάδας. Και η ΑΕΚ, όμως, οφείλει να είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσει στο Celtic Park. Άλλωστε, το γήπεδο μας είναι γνωστό για το θόρυβό του, όπως και οι Σκωτσέζοι για το πάθος τους.

Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που θέλουμε να παίζουμε. Επειδή, όμως, το πρώτο ματς είναι στο γήπεδό μας πρέπει να επικεντρωθούμε πραγματικά σ’ αυτό”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις