Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το “σενάριο” για Γκουστάβο και το μήνυμα του Αραούχο!

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ youtube

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μπροστά της τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τα δημοσιεύματα για τα μετεγγραφικά της έχουν γίνει -πλέον- μέρος της… καθημερινότητα της και δεν σταματούν να “ξεφυτρώνουν”. Το “σενάριο” με Γκουστάβο και η δήλωση του Αραούχο.

Η ιστοσελίδα της Βραζιλίας, “GloboEsporte.com” αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικου, Γκουστάβο Ενρίκε ντα Σίλβα Σόουζα (ΦΩΤΟ), που ανήκει στην Κορίνθιανς.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο επιθετικός Γκουσάβο, γνωστός ως Γκουσταγκόλ, είναι ο κορυφαίος επιθετικός της Φορταλέζα την φετινή σεζόν με 18 γκολ σε 21 αγώνες. Όντας σε δανεισμό από την Κορίνθιανς, ο παίκτης προκάλεσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, πρωταθλήτριας Ελλάδας. Το GloboEsporte.com έμαθε ότι οι ιθύνοντες της ελληνικός ομάδας έχουν ήδη κάνει κάποιες επαφές με τους εκπροσώπους του αθλητή για μια πιθανή μετεγγραφή.

Επαφή της ΑΕΚ με Πέδρο Κόντε!

Η ΑΕΚ ετοιμάζει μια προσφορά για να την καταθέσει σύντομα και να προσπαθήσει να πάρει τον Γκουσταγκόλ. Έχει συμβόλαιο με την Κορίνθιανς έως τον Ιούλιο του 2020, όμως φέτος παίζει δανεικός στην Φορταλέζα. Η πρόθεση των Ελλήνων είναι να πάρουν τον Βραζιλιάνο το προσεχές καλοκαίρι στη μετεγγραφική περίοδο της Ευρώπης, οπότε η διοίκησή τους προχωρά για να γίνει η μετεγγραφή. Στην Ελλάδα η μετεγγραφική περίοδος ξεκινά την 1η Ιουνίου και τελειώνει τις 31 Αυγούστου”.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ επιθυμεί την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν. Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Αργεντινός επιθετικός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί και αυτή τη φορά να τον κρατήσει στους “κιτρινόμαυρους”.

“Είμαι από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτό που ζω 1,5 χρόνο… Δεν έχει λόγια… Είμαι πολύ χαρούμενος” είπε αρχικά ο Αραούχο.

Για το μέλλον του, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: “Είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα, η Λας Πάλμας υποβιβάζεται. Αν θέλει ο πρόεδρος της ΑΕΚ μπορεί να τα καταφέρει. Για να δούμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις