Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σιμόες: “Δεν καταλάβαμε πως δεχθήκαμε δύο γκολ στο ξεκίνημα”

ΑΕΚ – Σιμόες: “Δεν καταλάβαμε πως δεχθήκαμε δύο γκολ στο ξεκίνημα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στο ξεκίνημα του αγώνα με την Μπενφίκα στάθηκε ο μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. “Δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν καταλάβαμε πως έγινε”, δήλωσε ο Πορτογάλος άσος της Ένωσης.

Μετά την ήττα (2-3) της ΑΕΚ από την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, ο Αντρέ Σιμόες έκανε δηλώσεις στον πορτογαλικό Τύπο κι αναφέρθηκε στους λόγους που η Ένωση έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το παιχνίδι.

Ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Μπενφίκα γιατί κέρδισε και είναι ξανά μέσα στη μάχη του ομίλου. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν καταλάβαμε πως. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα. Τα δώσαμε όλα, αλλά χάσαμε. Η Μπενφίκα το πίστεψε και βρήκε το γκολ. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το ντέρμπι που έρχεται στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Σιμόες.

Για τον προσεχή αγώνα που ακολουθεί στον όμιλο του Champions League κόντρα στην Μπάγερν, σχολίασε: «Το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις