Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σιμόες: “Χάρηκα για ΠΑΟΚ, δεν θα έχει εύκολη αποστολή η Μπενφίκα”

ΑΕΚ – Σιμόες: “Χάρηκα για ΠΑΟΚ, δεν θα έχει εύκολη αποστολή η Μπενφίκα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος άσος χαρακτήρισε τον Δικέφαλο του Βορρά ανώτερη ομάδα από τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι η Μπενφίκα θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στους Θεσσαλονικείς στα πλέι οφ του Champions League.

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στα πλέι οφ του Champions League, προειδοποίησε την Μπενφίκα για το υψηλό επίπεδο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη Σπαρτάκ Μόσχας, γιατί είναι καλό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι υπάρχει ποιότητα και ο ΠΑΟΚ, όπως κι εμείς, έχει φτάσει ένα βήμα από τους ομίλους του Champions League και θα απογοητευτεί αν δεν τα καταφέρει», τόνισε αρχικά ο Σιμόες στη Record.

Παράλληλα προειδοποίησε τη Μπενφίκα για το επίπεδο του Δικεφάλου του Βορρά. «Η αποστολή της Μπενφίκα δεν θα είναι εύκολη, αν και θεωρώ πως είναι το φαβορί γιατί έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι ένα οργανωμένο σύνολο, που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, και θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Φενέρμπαχτσε. Μπορεί να μην έχει τόσα ονόματα όπως η Φενέρ, αλλά σαν ομάδα είναι ανώτερη, γιατί λειτουργεί καλύτερα σαν σύνολο, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες όπως οι Βέρνμπλουμ, Ακπόμ και Χατσερίντι», συμπλήρωσε ο άσος της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις