Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σιμόες: Υπέγραψε ο Πορτογάλος! Ανακοινώθηκε η παραμονή του [pics]

ΑΕΚ – Σιμόες: Υπέγραψε ο Πορτογάλος! Ανακοινώθηκε η παραμονή του [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντρέ Σιμόες φαίνεται ότι έβαλε… νερό στο κρασί του και επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για την ανατροπή στην υπόθεση παραμονής του, βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Αντρέ Σιμόες, καθώς έβαλε τελικά την υπογραφή του, σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, παραμένοντας και αυτός στα Σπάτα, μέχρι το 2023.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό και έγινε τελικά το αποφασιστικό “βήμα” για τη συνέχιση της καριέρα του στην Ελλάδα, με τα “κιτρινόμαυρα”. Η παραμονή του Πορτογάλου ανακοινώθηκε έτσι και επίσημα από την ΠΑΕ, με νέο συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.

Ο άλλοτε αρχηγός της Ένωσης μάλιστα, θα επιστρέψει στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος επίσης επιστρέφει στην ομάδα, λίγους μόνο μήνες μετά τη… διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Σιμόες

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες. Ο εκ των αρχηγών της Πρωταθλήτριας Ελλάδας υπέγραψε για επιπλέον 3+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015 και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016 και στην επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια, το 2018.

Επίσης είχε καθοριστική συνεισφορά στην επιστροφή της ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την πορεία της έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18 και την φετινή παρουσία της στους ομίλους του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά σε αυτά τα χρόνια 130 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ”.

Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός με νέο συμβόλαιο για 3+1 χρόνια! Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες. #aekfc #aekfamily #Andrestayshome

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Dienstag, 5. Februar 2019

Οι αναρτήσεις του Σιμόες από την ανανέωση

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις