Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Σκάει” ο νέος προπονητής – Βγαίνει… κιτρινόμαυρος καπνός

ΑΕΚ: “Σκάει” ο νέος προπονητής – Βγαίνει… κιτρινόμαυρος καπνός
Intime

Μέχρι το ματς με τον Πανιώνιο, η ΑΕΚ φαίνεται πως θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της. Η λίστα του Ίβιτς και ο χρόνος που πιέζει.

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση του προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ και θα την βοηθήσει να μην “πετάξει” οριστικά τη φετινή χρονιά στα “σκουπίδια”.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η οριστική απόφαση του Ίλια Ίβιτς για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους υποψήφιους που έχει στη λίστα του και πλέον περιμένει τις οριστικές τους απαντήσεις, για να πάρει την οριστική του απόφαση.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Ίλια Ίβιτς έχει… ρίξει το βάρος μια τριάδα τεχνικών. Πρώτος στη λίστα φέρεται να είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ως τρίτη επιλογή στις προτιμήσεις του εμφανίζεται ο Μάρκο Νίκολιτς, ενώ υπάρχει και ένα όνομα τεχνικού που δεν έχει διαρρεύσει.

Σε όλους τους τεχνικούς με τους οποίους έχει μπει σε… σοβαρές συζητήσεις ο Ίλια Ίβιτς έχει δώσει προθεσμία, να απαντήσουν μέχρι την Τετάρτη. Η κίνηση αυτή δείχνει πως η ΑΕΚ “καίγεται” για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου, πριν την πάρει για τα καλά η “κατηφόρα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις