Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην προπόνηση ο Μελισσανίδης!

ΑΕΚ: Στην προπόνηση ο Μελισσανίδης!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε και την Παρασκευή την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία της Ένωσης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε την Παρασκευή υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης παρακολούθησε την προπόνηση και συζητώντας με στελέχη της ομάδας υπενθύμισε τη σημασία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Χιμένεθ στους παίκτες: “Είμαι υπερήφανος για εσάς”

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες, αναφέροντας τους το πόσο υπερήφανος είναι γι’αυτούς.

“Μπορεί να μην κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά θέλω να σας πω ότι σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνατε και την συμπεριφορά που δείξατε. Δεν εγκαταλείψατε την προσπάθεια σε καμία στιγμή. Σας το είχα πει και στο ματς με τον Ολυμπιακό, ότι θα ήμουν πάλι περήφανος για σας, ακόμα και αν δεν το είχατε κερδίσει, με την προσπάθεια που κάνατε. Και τώρα το ίδιο σας λέω. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αν είχαμε πετύχει νωρίτερα το γκολ. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε”, τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις