Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σβάρνας: “Να γράψω κι εγώ ιστορία με την ομάδα”

ΑΕΚ – Σβάρνας: “Να γράψω κι εγώ ιστορία με την ομάδα”
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, ο Στράτος Σβάρνας δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει πιο ουσιαστικά την ομάδα, σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στα Σπάτα και ευχήθηκε να ζήσει και αυτός στιγμές, που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας.

Πιο έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση της ΑΕΚ και να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν για να επιστρέψει στην ομάδα, εμφανίστηκε ο Στράτος Σβάρνας, που αποτελεί και τυπικά το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σβάρνα

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην ομάδα που με έκανε επαγγελματία και είμαι έτοιμος να την βοηθήσω πολύ πιο ουσιαστικά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου. Όταν είχα έρθει για πρώτη φορά ήμουν ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά πλέον πιστεύω ότι μπορώ να ενισχύσω άμεσα την ΑΕΚ.
Βρίσκω μια ομάδα που είναι γεμάτη από σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που είναι πρωταθλήτρια και που είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Champions League και ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της και να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία μαζί της. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με πίστεψαν και με έφεραν πίσω στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις