Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Συγκινητικός Χιμένεθ! Δίνει το μετάλλιο του πρωταθλητή στον μικρό Ανδρέα

Χιμένεθ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προσφέρει το μετάλλιο του πρωταθλητή στο μικρό Ανδρέα, γιατί όπως υποστήριξε του το οφείλει! Συγκινητική κίνηση από τον προπονητή της ΑΕΚ, στον μικρό φίλο της ομάδας που “παλεύει” με την επάρατη νόσο.

Απίστευτος Μανόλο Χιμένεθ! Ο προπονητής της ΑΕΚ αποφάσισε να χαρίσει το μετάλλιο από το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, στο μικρό Ανδρέα, τον  οποίο και επισκέπτεται τακτικά στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό.

Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ισπανός τεχνικός, το θεώρησε υποχρέωσή του, μετά τη δύναμη που άντλησε από το νέο του φίλο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ

«Αυτό είναι το μετάλλιο που ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να απονεμηθεί στον τελικό στον μικρό Ανδρέα! Ζήτησε και το πήρε μετά τον τελικό στη συνέντευξη Τύπου, το έσφιξε στο χέρι του σαν το πιο πολύτιμο κειμήλιο για να του το παραδώσει ο ίδιος.

Όχι για να του το κάνει δώρο, αλλά γιατί, όπως ο ίδιος ο προπονητής της πρωταθλήτριας 2018 είπε, αισθάνεται ότι πρέπει να του ανταποδώσει τη δύναμη που του έδωσε σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο μικρός Ανδρέας με τη δική του στάση ζωής! Αισθάνεται ότι του οφείλει πολλά και αυτό είναι το σημαντικότερο! Η ωραιότερη ανάμνηση από μια υπέροχη ημέρα».

Αυτό είναι το μετάλλιο που ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να απονεμηθεί στον τελικό στον μικρό Ανδρέα! Ζήτησε και το πήρε…

Gepostet von Andreas Dimatos am Sonntag, 6. Mai 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις