Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής ο Χάρρυ Κλυνν”

Χάρρυ Κλυνν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του αγαπημένου κωμικού, Χάρρυ Κλυνν, εξέφρασε η “οικογένεια” της ΑΕΚ. Το μήνυμα της Superleague.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο αγαπημένος κωμικός που έγινε γνωστός με το όνομα Χάρρυ Κλυνν, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (20.05.2018) στο σπίτι του στην Καλαμαριά.

Ο Χάρρυ Κλυνν έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική σάτυρα, σημαδεύοντας μια ολόκληρη γενιά με τη δουλειά του.

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξε πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πέρασε και από την προεδρία της EΠAE.

Την θλίψη της για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν εξέφρασε η ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο σύμβολο του οποίου το έργο πρέπει να συνεχιστεί.

Την ίδια ώρα, το Δ.Σ. της Superleague εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις