Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Συζήτηση Κωστένογλου – παικτών! “Δεν είμαστε ενωμένοι, πρέπει αυτό να αλλάξει άμεσα”

ΑΕΚ: Συζήτηση Κωστένογλου – παικτών! “Δεν είμαστε ενωμένοι, πρέπει αυτό να αλλάξει άμεσα”
ΦΩΤΟ intime

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε με τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, έτσι ώστε να εντοπιστεί τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει στο εσωτερικό της ομάδας.

Σε συζήτηση με τους παίκτες της ΑΕΚ προχώρησε ο Νίκος Κωστένογλου, στην επιστροφή τους στις προπονήσεις μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ενωμένοι ενώ και αυτοί από την πλευρά τους αναγνώρισαν ότι πρέπει να ξαναβρούν τα στοιχεία εκείνα της σύμπνοιας που χαρακτήριζαν την ομάδα όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Πρέπει να συζητήσουμε ότι μας ενοχλεί. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει να το λύσουμε όλοι μαζί. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Να τον παίρνει από το χέρι και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται».

Από πλευράς παικτών ακούστηκαν χαρακτηριστικά τα εξής: «Ό,τι πρόβλημα υπάρχει πρέπει να το λύσουμε εδώ μέσα. Είναι θέμα αποδυτηρίων. Δυστυχώς δεν παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Πρέπει να αλλάξει άμεσα», όπως επίσης και η διαπίστωση ότι:

«Τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα η δύναμή μας ήταν τα αποδυτήρια. Τότε ήμασταν μια γροθιά, ήμασταν οικογένεια. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Ο προσωπικός εγωισμός είναι πάνω από την ομάδα. Δεν είμαστε ενωμένοι. Και όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα υπήρχαν οι προσωπικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες του καθενός, όμως κανείς δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Αυτό το έχουμε χάσει, δεν ισχύει. Και αν δεν το αλλάξουμε θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση και εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις