Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τα “κλειδιά” σε Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο

ΑΕΚ: Τα “κλειδιά” σε Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο

Η ΑΕΚ έχασε και το Κύπελλο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ πέτυχε τον πρώτο στόχο της, ο οποίος ήταν η επιστροφή στους ομίλους του Champions League, ωστόσο απέτυχε στις εγχώριες διοργανώσεις. Έμεινε από νωρίς πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ την κέρδισε σε τρίτο σερί τελικό Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, συναντήθηκε στο προπονητικό κέντρο με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο και συζήτησαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός τεχνικός κι ο Έλληνας τεχνικό διευθυντής θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους και καλούνται να χτίσουν τη νέα ΑΕΚ σε στέρεες βάσεις ενόψει και της επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ισχυρός άνδρας εκτιμάει τους δύο άνδρες, οι οποίοι καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Το όνομα του Βράνιες για την ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του Αραούχο (και ο Πόνσε) για την επίθεση βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις