Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παρελθόν ο Μασούντ για την Ένωση! “Αντίο” και σε Αραούχο [pic]

Μασούντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές με ανάρτησή της στα social media, μεταξύ των οποίων και ο Σοτζέι Μασούντ, για τον οποίο ενημέρωσε ότι δεν θα κάνει χρήση της οψιόν που διατηρούσε στο συμβόλαιό του. “Αντίο” και σε Αραούχο, Ανέστη και Γιόχανσον.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Σοτζέι Μασούντ, αφού η Ένωση αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε ως αρχηγός της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ευχαρίστησε και τους Αραούχο, Ανέστη και Γιόχανσον για τη συνεργασία τους τα προηγούμενα χρόνια, αφού και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Το μήνυμα της ΑΕΚ στο Facebook

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ενημερώσει τον Μασούντ Σοτζέι ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το δικαίωμα, που είχε, για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.
Η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί τον διεθνή Ιρανό ποδοσφαιριστή για τους έξι μήνες της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Αποτελεί τιμή για εμάς που μία τόσο σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συνέβαλλε αποφασιστικά στην επιτυχία της περσινής σεζόν.
Στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας στα Σπάτα, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, δεν θα βρίσκονται ακόμα τρία παιδιά, που συνέδεσαν το όνομά τους με την πορεία προς την κορυφή και την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σέρχιο Αραούχο, Γιάννη Ανέστη και Γιάκομπ Γιόχανσον, που αποτελούν πλέον κομμάτι της σύγχρονης κιτρινόμαυρης ιστορίας με καθοριστική συμβολή στη μεγάλη επιστροφή της ομάδας μας εκεί που ανήκει”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ενημερώσει τον Μασούντ Σοτζέι ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το δικαίωμα, που είχε, για επέκταση του…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Mittwoch, 27. Juni 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις