Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Θα γίνει… μάχη για τη νέα φανέλα! “Τρελή” πρόταση από εταιρία

ΑΕΚ
Eurokinissi

Η ΑΕΚ απέχει λίγους βαθμούς από το να «σφραγίσει» τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή, γεγονός που κάνει πιο ελκυστικό το όνομα της σε κάθε εμπορική συμφωνία. Έτσι δείχνουν άλλωστε οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, για τη νέα συνεργασία που θέλει να κάνει με αθλητική εταιρία για τις εμφανίσεις της.

Η ΑΕΚ αύξησε τα έσοδα της με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε –για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα- με τη NOVA και τώρα έρχεται η σειρά της συμφωνίας για τις νέες της εμφανίσεις (ολοκληρώνεται η συνεργασία με τη Nike).

Για τη νέα φανέλα της Ένωσης έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον τρεις εταιρίες. Η Nike θέλει να διατηρήσει τους «κιτρινόμαυρους» στις ομάδες που συνεργάζεται, ενώ υπάρχουν επαφές και με την εταιρία Macron, η οποία… ντύνει και τον ΠΑΟΚ.

Η τρίτη εταιρία ένδυσης είναι η Capelli Sports, που τα τελευταία χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη και που μάλλον έχει δώσει στην ΑΕΚ μια εντυπωσιακή πρόταση.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζουν πως η πρόταση της Capelli είναι τέτοια, που έκανε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συναντηθεί με τον Λιβανέζο ιδιοκτήτη της εταιρίας. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για κάποια οριστική απόφαση…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις