Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η θέση της ΑΕΚ για την “σούπερ πρόταση για Αραούχο”

Αραούχο - ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Επιμένουν στην Ισπανία τα δημοσιεύματα για πιθανότητα πρότασης της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο. Ποια η θέση της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος ασχολείται με θέματα της Λας Πάλμας, αναφέρει πως η ΑΕΚ θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο και τη νέα χρονιά στο ρόστερ της.

Η Ένωση εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει μια μεγάλη πρόταση στη Λας Πάλμας και τον Αργεντινό, ενώ στο συγκεκριμένο “σενάριο” υπάρχει και το ενδεχόμενο αγοράς μέρους των δικαιωμάτων του παίκτη, με δυνατότητα ενεργοποίησης οψιόν αγοράς.

“Ματιά! Η ΑΕΚ θέλει να κάνει μία σούπερ πρόταση στον Σέρχιο Αραούχο και τη Λας Πάλμας, ακόμη και μέσω της αγοράς ποσοστού των δικαιωμάτων του με οψιόν αγοράς για την ελληνική ομάδα. Θα κάνουν το μάξιμουμ για την επιστροφή του “Chino”. Σαπουνόπερα”, έγραψε ο Λίτο Χιμένεθ.

Από την ΑΕΚ πάντως θέλουν να.. σβήσουν τη συγκεκριμένη “φωτιά”, αναφέροντας πως τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Αραούχο και πως δεν ετοιμάζουν κάποια μεγάλη προσφορά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις