Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Θλάση ο Οικονόμου! Η αποστολή για τη Λαμία

ΑΕΚ: Θλάση ο Οικονόμου! Η αποστολή για τη Λαμία
ΦΩΤΟ intime

Σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ, αφού ο Μάριος Οικονόμου έχει υποστεί τελικά θλάση και θα μείνει εκτός το επόμενο διάστημα, με αρχή από το φιλικό με τη Λαμία, όπου αναμένεται να αγωνιστεί όμως για πρώτη φορά, ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε την αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία και σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος και έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό, δημιουργώντας μια σημαντική απώλεια για τον Πορτογάλο τεχνικό και την Ένωση ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει του αυριανού φιλικού στη Λαμία (20.00). Ο Μιγκέλ Καρντόσο επέλεξε στη συνέχεια την αποστολή στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Νέλσον Ολιβέιρα, που πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση, αλλά και ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα.

Συγκεκριμένα στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για τη Λαμία μετέχουν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Χουλτ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σβάρνας, Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσέλιος, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ζεράλδες, Βέρντε, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Σε απεικονιστικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Μάριος Οικονόμου, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο φιλικό με τον Βόλο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού προσαγωγού.

Κρίστιτσιτς, Μπακάκης και Γιακουμάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις