Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Το 2018 αποτέλεσε έτος ορόσημο και για την Αγιά Σοφιά” [pics]

ΑΕΚ: “Το 2018 αποτέλεσε έτος ορόσημο και για την Αγιά Σοφιά” [pics]

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε ότι το 2018 αποτέλεσε ορόσημο για την Αγιά Σοφιά, μιας και μέσα στη χρονιά το γήπεδο της Ένωσης πήρε σχήμα και μορφή.

Το 2018 αποτέλεσε χρονιά – ορόσημο για την Αγιά Σοφιά, όπως τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με μήνυμα της στα social media. Οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” ανέβασαν φωτογραφίες μέσα από το εργοτάξιο του γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Μια γιορτινή καλημέρα μέσα από το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ στο οποίο οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση ολόκληρου του πέταλου στην ιστορική Θύρα 21.

Το 2018 αποτέλεσε έτος ορόσημο και για την Αγιά Σοφιά, αφού στη διάρκειά του το μεγάλο όνειρο των φίλων της ΑΕΚ πήρε σχήμα και μορφή. Και με αυτή την εικόνα ετοιμάζεται για το ποδαρικό στο νέο έτος, που θα σηματοδοτήσει και το πιο σημαντικό κομμάτι των έργων με την ολοκλήρωση των κερκίδων αλλά και με την τοποθέτηση του σκέπαστρου», αναφέρει η ΑΕΚ

Μια γιορτινή καλημέρα μέσα από το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ στο οποίο οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 21. Dezember 2018

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις