Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το παράπονο του Ουζουνίδη στους παίκτες!

ΑΕΚ: Το παράπονο του Ουζουνίδη στους παίκτες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Άγιαξ με 3-0 στο Άμστερνταμ, στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Champions League. Απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του μετά το πρώτο γκολ ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άγιαξ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε το παράπονο του στους παίκτες για το γεγονός ότι δεν αντέδρασαν ύστερα από το γρήγορο γκολ των Ολλανδών στο δεύτερο ημίχρονο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάναμε αυτό. Μετά το 1-0 παρατήσαμε το παιχνίδι. Σταματήσαμε να παίζουμε. Γιατί το κάναμε αυτό. Δεν είχε τελειώσει τίποτα στο 1-0 και εμείς το παρατήσαμε. Δεν μπορούμε σε τέτοια ματς να έχουμε τέτοια νοοτροπία. Στραβά αποτελέσματα θα υπάρχουν. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως παρατήσαμε το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του στα αποδυτήρια, σύμφωνα με την «Ώρα».

Ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε, βέβαια, να δώσει το σύνθημα για ανασύνταξη ενόψει ΠΑΟΚ. «Τώρα δεν αλλάζει κάτι και δεν ωφελεί να μείνουμε σ’ αυτό που έγινε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να το ξεχάσουμε. Να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», τόνισε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις