Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το σκέφτεται σοβαρά για Πόνσε

Πόνσε

Η μετεγγραφική κινητικότητα που υπήρξε τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ της… έφερε τους Λούκας Μπογέ και Άλεξ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και στην υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για την απόκτηση –με μορφή δανεισμού- των Μπογέ και Άλεφ, αλλά η περίπτωση του Πόνσε, που είχε ξεχαστεί, πλέον εξετάζεται και πάλι και μάλιστα «ζεστά».

ΑΕΚ: «Έκλεισε» και Άλεφ μετά τον Μπογέ!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ρόμα, με την ιταλική ομάδα να ενημερώνει… ξαφνικά την ΑΕΚ πως ο παίκτης είναι έτοιμος για να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει το deal.

Η Ένωση έκανε μάλιστα νέες επαφές με τους «τζιαλορόσι» προκειμένου να εξακριβώσει πως -σε περίπτωση που πει το «ναι»- δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Πλέον, η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να… ντύσει τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα, κάτι που θα φανεί άμεσα.

Η απόκτηση του Πόνσε θα γίνει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί αρχικά (600.000 ευρώ για το συμβόλαιο του παίκτη ένα μικρό ενοίκιο στην ιταλική ομάδα και οψιόν αγοράς στα 6 εκατ. ευρώ που αν ενεργοποιηθεί θα «βγάλει» τετραετές συμβόλαιο στον Αργεντινό).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις