Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τραυματίας επέστρεψε ο Οικονόμου! Χάνει δύο ματς ο Λιβάγια

ΑΕΚ: Τραυματίας επέστρεψε ο Οικονόμου! Χάνει δύο ματς ο Λιβάγια
ΦΩΤΟ intime

Ο Μάριος Οικονόμου ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης, έχοντας ισοφαρίσει μάλιστα το ματς για την Ένωση, αλλά αποχώρησε με τραυματισμό από το γήπεδο.

Τραυματίας επέστρεψε από την Ξάνθη, ο Μάριος Οικονόμου, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, οι οποίες παρέμειναν και στην προπόνηση της Δευτέρας (08/04) στα Σπάτα.

Κατά τα άλλα, ο Μάρκο Λιβάια συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στα Πηγάδια και έτσι θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών, στα παιχνίδια με τη Λαμία και την ΑΕΛ, επιστρέφοντας πια για την αυλαία του πρωταθλήματος στην 30η αγωνιστική.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Τάσος Μπακασέτας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος ολοκλήρωσε το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη νιώθοντας ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τετάρτη στις 10.30”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις