Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τρεις νέες “απώλειες” για Καρντόσο!

ΑΕΚ: Τρεις νέες “απώλειες” για Καρντόσο!
ΦΩΤΟ intime

Με τρεις “απώλειες” επέστρεψε από τη Ρουμανία η ΑΕΚ, καθώς οι Κλωναρίδης, Σιμάο και Χουλτ τραυματίστηκαν στο ματς και έμειναν εκτός προπόνησης την Παρασκευή (09/08) στα Σπάτα.

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κραϊόβα στη Ρουμανία, καθώς πέραν του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και οι Κλωναρίδης, Χουλτ και Σιμάο έκαναν θεραπεία στα Σπάτα.

Οι τρεις τελευταίοι έφυγαν “λαβωμένοι” από το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, χωρίς όμως κάποιος από αυτούς να έχει κάτι σοβαρό, επιτρέποντας στον Καρντόσο να τους υπολογίζει για τη συνέχεια των αγώνων.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

“Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που ένιωσε στο παιχνίδι με την Κραϊόβα ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Νίκλας Χουλτ που αποκόμισε ένα αιμάτωμα και ο Νταβίντ Σιμάο, που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έκαναν θεραπεία. 

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό”. 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις