Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η “τρελή” ατάκα του Μελισσανίδη σε Βράνιες!

Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης “τελείωσε” το θέμα που προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Βράνιες και την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της ομάδας, η οποία ήρθε μετά την πρόταση που “έσκασε” από την Άντερλεχτ.

Ο κ. Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον Βράνιες στο γραφείο του , προκειμέμου να ξεκαθαρίσει το θέα που προέκυψε στην ΑΕΚ. Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης ξεκαθάρισε στον Βόσνιο αμυντικό πως δεν πωλείται!

Η “Ώρα των σπορ” μάλιστα φέρνει στο.. φως και κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Βράνιες, στον οποίο ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί παρόποιες συμπεριφορές στο μέλλον.

“Το ότι θα πωληθείς τώρα ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε 10 εκατ. πρόταση να έρθει. Θα βάλεις το κεφάλι κάτω, περιμένω να επιστρέψεις κανονικά στην προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει με αυτό που έκανες”.

“Ξέρω ότι έχεις… μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις κι εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα” φέρεται να είπε ο κ. Μελισσανίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις