Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Τσόσιτς: “Αυτοί είναι οι λόγοι που μένει εκτός πλάνων”

ΑΕΚ – Τσόσιτς: “Αυτοί είναι οι λόγοι που μένει εκτός πλάνων”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην ΑΕΚ καθιερώνεται αυτή τη στιγμή ένα σχήμα με τρεις αμυντικούς, με τον Ούρος Τσόσιτς όμως να μένει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Οι λόγοι που έχουν αναγκάσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κρατήσει αυτή τη στάση…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport” ο παραγκωνισμός -το τελευταίο διάστημα- του Ούρος Τσόσιτς στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου τυχαίος, αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά.

Όπως επισημαίνεται, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τσόσιτς επέστρεψε 8 κιλά βαρύτερος από το κανονικό μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, κάτι που εκνεύρισε το τεχνικό τιμ (θεωρήθηκε πως είχε αντιεπαγγελματική στάση).

Ο 26χρονος σέντερ μπακ κατάφερε στη συνέχεια να μπει στα πλάνα του Ουζουνίδη, αλλά είχε νέο παράπτωμα, τραβώντας την κοτσίδα του Χουλτ στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, περιστατικό που τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Το κλίμα πάντως “στράβωσε” για τα καλά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς –σύμφωνα με το δημοσίευμα- στη διοίκηση έφτασαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για κακή εξωγηπεδική ζωή.

Την ίδια στιγμή, η παρουσία του Τσόσιτς στις προπονήσεις δεν ήταν ικανοποιούσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Σέρβος αμυντικός έμεινε εκτός ενδεκάδας στο ματς με τον ΠΑΣ και μάλιστα φέρεται να αμφισβήτησε τις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ στην αμυντική τριάδα.

Ακολούθησαν συζητήσεις του Ουζουνίδη με τον παίκτη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά ο Τσόσιτς εμφανίστηκε δυσαρεστημένος, κάτι που φάνηκε και με την παρουσία του στις προπονήσεις. Μένει να δούμε αν ο παίκτης θα παραμείνει στον “πάγο” ή αν θα του δοθούν ευκαιρίες…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις