Site icon NewsIT

ΑΕΚ – Βίντι 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Κόκκινη και σε Λιβάγια – Κλώτσησε αντίπαλο! Η Ένωση επέστρεψε στα “σαλόνια” του Champions League!

28.08.2018 | 21:00
ΑΕΚ – Βίντι 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Κόκκινη και σε Λιβάγια – Κλώτσησε αντίπαλο! Η Ένωση επέστρεψε στα “σαλόνια” του Champions League!

Ο πρώτος μεγάλος στόχος.. επετεύχθη! Μπορεί να της βγήκε η... ψυχή, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει 1-1 με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ και με "προίκα" το 1-2 της Ουγγαρίας προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League μετά από 12 χρόνια. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε η Ένωση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κόκκινη κάρτα στον Μάρκο Λιβάγια μετά τη λήξη του ματς!

Την πρόκριση στους ομίλους του Champions League μετά από 12 ολόκληρα χρόνια πανηγύρισε η ΑΕΚ, που έφερε 1-1 μέσα στο ΟΑΚΑ με τη Βίντι. Η νίκη της όμως με 2-1 μέσα στην Ουγγαρία της έδωσε το “εισιτήριο” για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. .

Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε με πέναλτι το 1-0 στην αρχή του πρώτου μέρους, για να φέρει μεγάλο άγχος στους Ενωσίτες το τέρμα του Νεγκό. Μεγάλες επεμβάσεις από τον Μπάρκα. Αποβολή για Λόπες στο 80′. Κλώτσησε τον Λάζοβιτς ο Λιβάγια μετά τη λήξη του ματς και είδε κόκκινη κάρτα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έχει τη δική του προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την ιστορική Mπενφίκα, έχοντας πάρει 1-1 στο ματς του «Ντα Λουζ».

Το ευρωπαϊκό… τριήμερο για τις ελληνικές ομάδες θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, με τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα χάσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League μόνο με… αυτοκτονία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version